Loader

Ντοματοκεφτές στο ταψί

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

5μεγάλες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη και στραγγισμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2αυγά
1κ.σ.δυόσμος ξερός
6κ.σ.λάδι και λίγο ακόμα για το ταψί
2φλ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και  λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το ταψί
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Αλατοπίπερο
150γρ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπωλ τις στραγγισμένες ντομάτες και προσθέτουμε τα αυγά,το κρεμμύδι και το σκόρδο,το αλατοπίπερο, τη φέτα και το δυόσμο. Ρίχνουμε επίσης το λάδι και λίγο λίγο το αλεύρι. Πρώτα το 1 φλυτζάνι και σιγά σιγά όσο πάρει από το δεύτερο. Μόλις αποκτήσουμε ένα πυκνό και λείο μείγμα, λαδώνουμε ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με το αλέυρι για όλες τις χρήσεις. Απλώνουμε μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε και το απλώνουμε ομοιόμορφα, περίπου 1 ½ δαχτυλό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *