Ομελέτα πίτα με καλοκαιρινά λαχανικά και φέτα
2013-06-18- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κολοκυθάκι τριμμένο
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/2 φλ.καλαμπόκι
1πιπεριά κόκκινη ψιλ/νη
3αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
2/3φλ.αλεύρι
2/3φλ.γάλα
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.