Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια και δυόσμο
2013-07-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.σ.δυόσμο
2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2φλ.αρακάς κατεψυγμένος-αποξυγμένος
100γρ.ανθότυρο
4αυγά
Λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λάδι και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια,το κρεμμύδι και τον αρακά, για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά. Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το δυόσμο και τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Τρίβουμε από πάνω το ανθότυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ομελέτας μας.