Ομελέτα φούρνου με πράσα και ανθότυρο
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4αυγά
1μεγάλο πράσο κομμένο σε ροδέλες
½ φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Λίγη φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε τα αυγά και τα μεταφέρουμε σε ταψάκι ελαφρά λαδωμένο και πασπαλισμένο με φρυγανιά. Βάζουμε τα πράσα και τα μανιτάρια για 1-2 λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι να μαλακώσουν. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε πάνω στα αυγά μαζί με το ανθότυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά περίπου. Την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.