Loader

Παντζαροσαλάτα με τόνο

2015-08-02
  • Μερίδες: 3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

6/8/15

Πανζαροσαλάτα με τόνο σήμερα για ένα ελαφρύ γεύμα όλο γεύση. Μια σαλάτα στην οποία αξιοποιούμε είτε βραστά ή ψητά παντζάρια που μας έχουν μείνει είτα κονσέρβα τόνου ανοιχτή. Δεν πετιέται τίποτα στο ZannetCooks.gr

tunabeetsld (1) tunabeetsld (3)

Συστατικά  

4 μεγάλα παντζάρια μαγειρεμένα και ψιλοκομμένα

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/3 του φλιτζανιού αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

¼ του φλιτζανιού φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη

1/3 του φλιτζανιού goji berries

150gr. τόνος κονσέρβας

Για το dressing:

1 ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα της επιλογής μας

Χυμό ½ λεμονιού

¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο

Αλατοπίπερο

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για το dressing και το φυλάμε στην άκρη.

Βήμα 2

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σαλάτας. Περιχύνουμε με το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *