Παντζαροσαλάτα με τόνο
2015-08-02- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 3
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
6/8/15
Πανζαροσαλάτα με τόνο σήμερα για ένα ελαφρύ γεύμα όλο γεύση. Μια σαλάτα στην οποία αξιοποιούμε είτε βραστά ή ψητά παντζάρια που μας έχουν μείνει είτα κονσέρβα τόνου ανοιχτή. Δεν πετιέται τίποτα στο ZannetCooks.gr
Συστατικά
4 μεγάλα παντζάρια μαγειρεμένα και ψιλοκομμένα
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 του φλιτζανιού αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
¼ του φλιτζανιού φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
1/3 του φλιτζανιού goji berries
150gr. τόνος κονσέρβας
Για το dressing:
1 ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα της επιλογής μας
Χυμό ½ λεμονιού
¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για το dressing και το φυλάμε στην άκρη.
Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σαλάτας. Περιχύνουμε με το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ημέρες.