Πατάτες τηγανητές για μεζέ
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1τηγανιά πατάτες απ’ευθείας από το τηγάνι
Αλάτι
1/3φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1κρεμμύδι φρέσκο, μόνο το λευκό μέρος ψιλ/νος
1/3κ.γλ.μπούκοβο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις πατάτες σε πιάτο και τις αλατίζουμε. Πασπαλίζουμε με το τυρί και διασκορπίζουμε από πάνω το φρέσκο κρεμμύδι και το μπούκοβο για να σερβίρουμε.