Πικάντικες τηγανητές μελιτζάνες με φέτα
2013-07-14- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Λάδι για το τηγάνισμα
1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.κύμινο
1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη
1/2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1πρέζα πιπέρι καγιέν
1/3κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε καυτό λάδι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις μεταφέρουμε σε πιατέλα. Ανακατεύουμε το αλατοπίπερο, το καγιέν, το σκόρδο, το κύμινο και τον κόλιαντρο και πασπαλίζουμε τις μελιτζάνες. Διασκορπίζουμε από πάνω τα φρέσκα κρεμμύδια, τον δυόσμο και τη φέτα και σερβίρουμε αμέσως.