Πικάντικη φέτα σε αλουμινόχαρτο
2015-02-14- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(3 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
22/2/15
Πικάντικη φέτα σε αλουμινόχαρτο για την Κυριακή της Τυρίνης ή Τυροφάγου. Όσο θα ψήνεται η φέτα εμείς απλά ετοιμάζουμε κράκερς, κριτσίνια, φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί και φυσικά το κρασί.
Συστατικά
- 150gr. Φέτα κομμάτια
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- ¼ της κουταλιάς του γλυκού μπούκοβο ή νιφάδες τσίλι
- ½ κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη
- ¼ της κουταλιάς του γλυκού καπνιστή πάπρικα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ακουμπάμε το κομμάτι της φέτας σε ένα διπλό κομμάτι αλουμινόχαρτο. Ραντίζουμε με το λάδι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το μπούκοβο και τη ρίγανη.
Βήμα 2
Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο σε πακέτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με ψημένο ψωμί, κράκερς ή κριτσίνια.