Πιτάκια με κατσικίσιο τυρί και προσούτο
2013-06-20- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2πακ.φύλλο χωριάτικο για πίτες
1κ.σ.θυμάρι
150γρ.προσούτο
200γρ.κατσικίσιο τυρί σε κορμό
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε σε ροδέλες μεσαίου μεγέθους το τυρί. Κόβουμε και τα φύλλα στα 4 και πασπαλίζουμε κάθε τετράγωνο θυμάρι. Απλώνουμε από πάνω από μια φέτα προσούτο και μια ροδέλα τυριού. Το κλείνουμε σε τριγωνάκι ή πακετάκι ή ότι σχήμα σας αρέσει. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 16-17 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.