Loader

Πολέντα με ροκφόρ,φουντούκια και μέλι

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φλ.καλαμποκάλευρο

3φλ.χλιαρό νερό

Αλατοπίπερο

1φλ.γάλα

2κ.σ.βούτυρο

1κ.σ.μέλι

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του

100γρ.ροκφόρ θρυμματισμένο

2κ.σ.φουντούκια τριμμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το νερό σε χαμηλή φωτιά και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να πήξει. Ρίχνουμε το γάλα και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το μάτι. Σερβίρουμε τη πολέντα ζεστή. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ρίχνουμε από πάνω το μέλι και το ροκφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *