Ραβιόλια με μπακαλιάρο φιλέτο σε πέστο ροκας
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 πακ.ραβιόλια φρέσκα
4 φιλέτα μπακαλιάρου
1 ματάκι ρόκα
1/2 ματσάκι μαιντανό
100γρ,τυρί καπνιστό
1κ.σ.βασιλικός αποξηραμένος
1/2φλ.ελαιόλαδο και 2κ.σ. ακόμα
αλατοπίπερο
βούτυρο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε τα φιλέτα σε ταψί με 2κ.σ. λάδι,αλατοπίπερο και λίγο νεράκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-40 λέπτά. Πλένουμε τη ρόκα και τον μαιντανό καλά και τα ρίχνουμε στο multi μαζί με το τυρί,το λάδι,αλατοπίπερο και 1κ.σ. νερό από τα μακαρόνια που βράζουν.Τα αναμιγνύουμε καλά και τα κρατάμε στην άκρη. Εντωματαξύ σουρώνουμε τα μακαρονάκια μας και τα βουτυρώνουμε ελαφρά.Τα ανακατεύουμε με το πέστο που ετοιμάσαμε. Μόλις ψηθούν και τα ψαράκια μας τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια ή λωρίδες, όπως προτιμάτε και τα ανακατεύουμε με το προηγούμενο μείγμα ραβιόλια πέστο και σερβίρουμε.