Ριγκατόνι με συκωτάκι και λιαστές ντομάτες
2013-08-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φέτα συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε κομματάκια
200γρ.ριγκατόνι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
5-6λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1κ.γλ.ρίγανη
1/3κ.γλ.μπούκοβο
1φλ.λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το συκώτι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μπούκοβο. Συμπληρώνουμε χλιαρό νερό να τα καλύψει και σιγοβράζουμε 50 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με τα συκωτάκια. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κάποιο τριμμένο τυρί της επιλογής μας.