Ρολό ψαριού γεμιστό
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 1:10 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φιλέτα ψαριού
4ντοματίνια κομμένα στη μέση
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ
Λάδι
Μέλι
Χυμός λεμόνι
1κλωνάρι θυμάρι τα φυλαράκια του
1κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Λάδι
Χυμός λεμόνι
Ξύσμα λεμονιού
1σκελ.σκόρδο
2κρεμμυδάκια φρέσκα
2κ.σ.μαιντανός
2κ.σ.άνιθος
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα μπολ και περιχύνουμε με όλα τα υλικά για το μαρινάρισμα. Τα φυλάμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά για την επικάλυψη στο multi και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό σε ένα βαθύ πιάτο και βουτάμε μέσα τα φιλέτα. Βάζουμε σε κάθε φιλέτο από ένα ντοματίνι και το κάνουμε ρόλό που κλείνουμε με μια οοδοοντογλυφίδα. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και την κλείνουμε καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά με βραστά λαχανικά.