Loader

Ρύζι φουρνιστό με κρέας

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

700γρ.κρέας χοιρινό κομμάτι
1κρεμμύδι τριμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
3φλ.ζωμός κρέατος
1λ.ρύζι γλασέ

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας μας στη γάστρα, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι ,λάδι και το ζωμό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 220C για 1 ώρα. Κατόπιν ρίχνουμε το ρύζι και το απλώνουμε να πάει παντού. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε άλλη μια ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα. Δέκα λεπτά πριν κλείσουμε τη φωτιά ,ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε το κρέας μας να πάρει λίγο χρώμα.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *