Ρύζι φουρνιστό με κρέας
2013-06-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
- Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
700γρ.κρέας χοιρινό κομμάτι
1κρεμμύδι τριμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
3φλ.ζωμός κρέατος
1λ.ρύζι γλασέ
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το κρέας μας στη γάστρα, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι ,λάδι και το ζωμό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 220C για 1 ώρα. Κατόπιν ρίχνουμε το ρύζι και το απλώνουμε να πάει παντού. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε άλλη μια ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα. Δέκα λεπτά πριν κλείσουμε τη φωτιά ,ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε το κρέας μας να πάρει λίγο χρώμα.