Σαλάτα πιπεριάς
2013-06-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
1κίτρινη πιπεριά ψιλ/νη
1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Λάδι
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Αλατοπίπερο
1κ.σ.σταφίδες μαύρες
1κ.σ.κουκουνάρι
2κ.σ.balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τις πιπριές μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε τη ντομάτα και αφού απορροφηθούν τα πολλά υγρά προσθέτουμε το κουκουνάρι και τις σταφίδες. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το balsamico πριν σερβίρουμε.