Σαλάτα του Παύλου και της Αλεξάνδρας
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.λάχανο ψιλ/νο
1φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα χοντροκομμένα
Λάδι
Αλάτι
10 ελιές Καλαμών
2κ.σ.κάππαρη
2αυγά βραστά κομμένα σε φέτες
3κλωναράκια σέλινο ψιλ/νο
3φέτες τσένταρ κομμένες σε κυβάκια
1στήθος κοτόπουλου ψιλ/νο
1/2φλ.καλαμπόκι από κονσέρβα
1/2αγγούρι κομμένο σε φέτες
6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
4 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. κέτσαπ
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1 κ.σ.μέλι
1 κ.γλ. μουστάρδα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μεάλη σαλατιέρα το λάχανο, το μαρούλι με τη λόλα ρόσα και το σέλινο και από πάνω διασκορπίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και αλατίζουμε. Ετοιμάζουμε τη σος. Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε να ανακατεύτουν καλά. Απλώνουμε τη σος στη σαλάτα και σερβίρουμε.