Σκορδοπικάντικο dip για ψάρι
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200gr.γιαούρτι
4κ.σ.μαγιονέζα
1κ.σ.σκόρδο σκόνη
Αλατοπίπερο
4-5σταγόνες Tabasco
Χυμός ½ λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά και σερβίρουμε το dip με ψάρι ή ψαρομπουκιές. Το διατηρούμε στο ψυγείο για όσες μέρες αναγράφει η συσκευασία του γιαουρτιού. Σερβίρετε ευχάριστα και με διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά.