Σκορδόψωμο με μαγιονέζα και μυρωδικά
2013-07-08- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1κ.σ.βούτυρο
3κ.σ.μαγιονέζα
1/2φλ.γκούντα
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.βασιλικός ξερός
1/2κ.γλ.ρίγανη
1σκελ.σκόρδο λιωμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη μαγιονέζα,το σκόρδο,το αλατοπίπερο, το τυρί και τα μυρωδικά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αλείφουμε με αυτό το μείγμα τις φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10-12 λεπτά περίπου.