Σπαγγέτι με ζαμπόν μουστάρδα και μέλι
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.σπαγγέτι Νο 6
200ml κρέμα γάλακτος
3κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
150γρ.ζαμπόν καπνιστό κομμένο σε κυβάκια
2φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλ/να
1κ.σ.μέλι
λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και το μέλι. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ζαμπόν και αφήνουμε 5 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα μουστάρδας και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα και να λιώσει το μέλι. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι , ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.