Συκωτάκι λαδορίγανη
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(3.9 / 5)
11 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κομμάτια συκώτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι να ζεστάνει σε μια κατσαρόλακ και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του συκωτιού, να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και πριχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Σιγοψήνουμε περίπου 1 ώρα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νεράκι.