Τέλειο μοσχαράκι με ginger και φρέσκα κρεμμύδια
2013-06-11- Κουζίνα: Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
- Έτοιμο σε: 1:10 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
700γρ.μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
5φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
3φλ.ζωμό κρέατος
1πρέζα ζάχαρη
3κ.σ.soya sauce
1κ.γλ.μπούκοβο
1κ.σ.ginger σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ginger και το μπούκοβο. Προσθέτουμε το ζωμό και σιγοβράζουμε για 50 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε με ρύζι ή συνοδευτικό της αρεσκείας μας και περιχύνουμε με τη σόγια.