Τέλειο σάντουιτς με ομελέτα pesto
2013-07-05- Κουζίνα: Ελληνική, Ιταλική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2σαντουιτσάκια της προτίμησης μας
2αυγά χτυπημένα
1 ½ κ.σ.pesto έτοιμο ή σπιτικό
Λάδι
Αλατοπίπερο
4φέτες σαλάμι αέρος
2μεγάλες ροδέλες ντομάτας κομμένες στη μέση
2κ.σ.κατσικίσιο τυρί
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά με το πέστο και λίγο αλατοπίπερο, προαιρετικά. Ψήνουμε τις ομελέτα σε αντικολλητικό με ελάχιστο λάδι και από τις 2 πλευρές και την κατεβάζουμε από το τηγάνι. Την διπλώνουμε στα 2 και την κόβουμε στη μέση. Για τα σάντουιτς , ανοίγουμε τα ψωμάκια και ακουμπάμε πρώτα την ομελέτα, έπειτα την ντομάτα, το σαλάμι αέρος και το τυρί. Πιέζουμε λίγο την πάνω πλευρά από το ψωμάκι και σερβίρουμε αμέσως.