Τηγανιά κοτόπουλου με γιαούρτι
2013-06-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2 φλ.κοτόπουλο ψημένο κομμένο σε μέτρια κομμάτια- όχι πολύ μικρά
3κ.σ.κονιάκ
1/2φλ.γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1κ.σ.μέλι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.μουστάρδα
1κ.σ.κάρυ
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο να ροδοκοκκινήσει και από τις 2 πλευρές. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με το γάλα,την μουστάρδα,το κάρυ ,το μέλι και το αλατοπίπερο. Σβήνουμε με το κονιάκ και ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε και το αγήνουμε λίγο να πήξει. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό.