Τονοκεφτεδάκια
2013-06-03- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κονσέρβα τόνου σε νερό στραγγισμένη
1κρεμμύδι τριμμένο
1κ.σ.πάστα σκόρδου ή 2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2φλ.φρυγανιά τρίμμα
2αυγά χτυπημένα
1κ.σ.κύμινο
Αλατοπίπερο
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλεύρι για το αλεύρωμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και με τα χέρια πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια όπως αυτά με τον κιμά. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα σερβίρουμε ζεστά με ουζάκι ή κρύα μπυρίτσα.
Τονοκεφτεδάκια