Loader

Το κοκοράκι της Μπέσσυς

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

1κοκοράκι περίπου 500γρ.
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι μικρό τριμμένο
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.μουστάρδα
Χυμός 1 λεμονιού
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1κ.γλ.δενδρολίβανο
1κ.γλ.ρίγανη
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1καρότο κομμμένο σε ροδέλες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοκοράκι που το έχουμε κόψει στα 2. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τα καρότα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα λίγο ακόμα. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και νεράκι να καλύψει το φαγάκι μας. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη μουστάρδα και τα αρωματικά. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *