Loader

Τραγανά παξιμαδάκια με το ψωμί που έμεινε

2013-07-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες κατά μήκος

Λάδι

Αλατοπίπερο

Πάπρικα

Ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις φέτες τους ψωμιού σε ένα ταψί και τις ραντίζουμε με λάδι. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 30-40 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίζουν. Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγή συσκευασία και τα διατηρούμε για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *