Τριβελάκι με ροζ σάλτσα βότκας
2013-08-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.τριβελάκι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
100γρ.γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Βούτυρο
Αλατοπίπερο
3κ.σ.χυμό ντομάτας
200ml κρέμα γάλακτος
1/2ποτήρι του κρασιού βότκα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε ελαφρά την πιπεριά, τα μανιτάρια και τη γαλοπούλα. Σβήνουμε με τη βότκα και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με γκούντα τριμμένο αν θέλουμε. Άλλα και σκέτο είναι καταπληκτικό.