Υπερυζοσαλάτα
2013-08-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.ρύζι βρασμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
4κρεμμυδάκια φρέσκα
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.άνηθος ψιλ/νος
2αυγά βρασμένα ψιλ/να
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1φλ.γιαούρτι
120γρ.ζαμπόν καπνιστό κομμένο σε κυβάκια
1καρότο ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά σε βαθιά σαλατιέρα όλα τα υλικά. Αφήνουμε τη σαλάτα τουλάχιστον μισή ωρίτσα στο ψυγείο και σερβίρουμε. Τρώγεται και σαν κυρίως γεύμα.