Φασολάδα με πιπεριές
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς
1κρεμμύδι τριμμένο
2καρότα τριμμένα
1/2ματσάκι σέλινο ψιλ/νο
2φλ.χυμός ντομάτας
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη
1κ.γλ.μπούκοβο
Αλατοπίπερο
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Εγώ κάνω τη φασολάδα στη χύτρα και είναι πάντα εγγυημένη ότι υλικά και να βάλω. Η καλή φασολάδα είναι χυλωμένη. Εμείς έτσι την προτιμάμε. Βάζω λοιπόν όλα τα υλικά στη χύτρα και βράζω τη φασολάδα μου 35 λεπτά με το καπάκι κλειστό και άλλα 15 με το καπάκι ανοιχτό.