Φασολάκια και αγγούρι σαλάτα με μανούρι και σουσάμι
2013-06-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.πράσινα στρογγυλά φασολάκια
1αγοούρι ψιλ/νο
1κ.σ.φρέσκος δύοσμος ψιλ/νος
Σουσάμι
100γρ.μανούρι
3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Λάδι
Χυμό λεμόνι
Αλατοπίπερο
1/4κ.γλ.τσίλι σκόνη
1/3κ.γλ.κύμινο
1/3κ.γλ.πιπέρι καγιέν
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε βαθύ μπολ τα φασολάκια και το αγγούρι και διασκορπίζουμε από πάνω το δυόσμο και τε κρεμυδάκια. Ακουμπάμε στο κέντρο το μανούρι. Σε βάζο με καπάκι βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing και το ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.