Ψάρι φιλέτο με φρέσκια σάλτσα ντομάτας
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φιλέτα λευκού ψαριού (ότι εσείς προτιμάτε)
Λάδι αλατοπίπερο
4ντομάτες ψιλ/νες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1/2φλ.μαιντανός ψιλ/νος
1 κόκκινη πιπερίτσα καυτερή ψιλ/νη
Χυμό από ένα λεμόνι και λίγο ξύσμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψήνουμε στο grill τα φιλέτα ψαριού με λίγο λάδι,αλατοπίπερο και ελάχιστο νεράκι . Ανακατεύουμε τις ντομάτες,τα κρεμμύδια,τον μαιντανό,την πιπερίτσα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, λάδι και αλατοπίπερο σε ένα μπωλ. Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά και από πάνω καλύπτουμε με κουταλιές από τη ωμή σάλτσα που ετοιμάσαμε.