Loader

Ψευτοπίτσα με κιμά και σπανάκι

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φραντζόλα ψωμί
1φλ.κιμάς που περίσσεψε από μακαρόνια με κιμά
1 1/2φλ.σπανάκι
1/2ποτ.κρασί λευκό
150γρ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
Πάπρικα
4αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τις γωνιές από το ψωμί και το ψωμί στη μέση και δια μήκος πάλι στη μέση. Τοποθετούμε τα 4κομμάτια ψωμιού με την κόρα προς τα κάτω σε ένα ταψί. Αχνίζουμε το σπανάκι και όταν πιεί τα υγρά του ρίχνουμε το κρασί και τον μαγειρεμένο κιμά. Αφήνουμε 5-10 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μοιράζουμε το μείγμα αυτό πάνω στο ψωμί και κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο. Σπάμε στη λακουβίτσα από ένα αυγό και πασπαλίζουμε με τυράκι γύρω από το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αυγό. Βγάζουμε από το φούρνο , αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *