Αλάτι με δενρολίβανο
2013-07-09- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.αλάτι χοντρό
1/3φλ.φύλλα φρέσκου δενδρολίβανου
2κ.σ.φύλλς φρέσκου θυμαριού
Ξύσμα ενός λεμονιού
1κ.σ.κόκκους πιπέρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Τα χτυπάμε όλα στο multi και το φυλάμε σε βαζάκια με καπάκι. Διατηρείται εκτός ψυγείου και όσο μένει γίνεται καλύτερο. Είναι ιδανικό για σούπες με όσπρια ή για να αλατίσουμε κρέατα πριν το b.b.q. Κάνει επίσης για πατάτες φούρνου, λαδολέμονα ή λαδόξυδα. Μπορούμε να το βάλουμε στο μύλο του αλατιού χτυπώντας στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το πιπέρι και το αλάτι.