Παντζαροκεφτέδες
2013-07-15- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.αλεύρι
2φλ.παντζάρια τριμμένα
1φλ.γάλα
2κ.σ.λάδι
1αυγό
1φλ.έμενταλ τριμμένο
1/2κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
1/2φλ.μαιντανός ψιλ/νος
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το γάλα, το λάδι και το αυγό και με ένα πιρούνι τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα παντζάρια, το τυρί, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και τον μαιντανό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα σε καυτό λάδι και τους τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Τους κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς ή χλιαρούς.