Αλμυρό κέικ σπέσιαλ
2013-07-10- Χρόνος προετοιμασίας: 25λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
120γρ.γκούντα τριμμένο
1/2κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.θυμάρι
3αυγά
1φλ.γάλα
10ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
150γρ.ζαμπόν τριμμένο στον τρίφτη
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα μας. Το κατεβάζουμε και το ζυμώνουμε λίγο με τα χέρια μας. Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι μια φόρμα κέικ. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κέικ και το απλώνουμε να φτάσει καλά στις γωνίες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά. Τρώγεται κρύο και ζεστό.