Loader

Ανοιξιάτικο ρύζι στο ταψί

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φλ.ρύζι βρασμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.γκούντα τριμμένο

1/2φλ.τσένταρ τριμμένο

1κολοκυθάκι τριμμένο

1καρότο τριμμένο

1μικρό κρεμμύδι τριμμένο

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

1πιπεριά κίτρινη ψιλ/νη

3κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

10ντοματίνια ολόκληρα

1/4φλ.ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί

2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το ρύζι και τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε το 1/2 φλ.γκούντα και το τσένταρ, τα ψίχουλα ψωμιού, τον άνιθο, τα αυγά και λίγο λάδι. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το απλώνουμε ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο γκούντα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο , το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *