Loader

Αρνί πρασοσελινάτο γάστρας

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:45 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1 ½ κιλό αρνίσιο μπούτι

Λάδι

2πράσα κομμένα σε ροδέλες

1/2φλ.λευκό κρασί

Χυμός 2 λεμονιών

Αλατοπίπερο

1/2ματσάκι σέλινο ψιλ/νο

1/2ματσάκι μαϊντανός ψιλ/νος

2καρότα κομμένα σε ροδέλες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.γλ.μπαχάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το αρνί στη γάστρα και από πάνω διασκορίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε λίγο νερό και σκεπάζουμε με το καπάκι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 220C για 1 ½ ώρα περίπου. Αν θέλουμε μπορούμε προς το τέλος να ανοίξουμε το καπάκι για να πάρει πιο ροδοκόκκινο χρώμα και να κάνει τραγανή κρούστα. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *