Αρωματικό ρύζι και ρεβύθια που έμειναν
2013-07-30- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.ρεβύθια που περρίσεψαν σουρωμένα
1φλ.ρύζι που περρίσεψε
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
1κρεμμύδι τριμμένο
4κ.σ.σταφίδες μαύρες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το ρύζι, τα ρεβύθια και τις σταφίδες και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.