Αρωματικό ταμπουλέ με αρακά
2013-05-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 2
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
- Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(2.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 φλ.πλιγούρι
1 φλ.αρακάς βρασμένος
2 κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
2 κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
2 κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος
Αλατοπίπερο
6 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή στα 4 ανάλογα το μέγεθος
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο
Χυμός και ξύσμα 1 λεμονιού
2κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε χλιαρό νερό για 1 ώρα. Έπειτα το σουρώνουμε για τυχόν υγρά και το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε αμέσως.