Ασιατικό αρνί
2013-06-12- Κουζίνα: Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 1:05 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 2:35 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 ½ κιλό αρνί (ότι κομμάτι μας αρέσει)
Λάδι
2κ.σ.μέλι
Χυμό 1 λεμονιού
1/3φλ.σόγια σος
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1κ.σ.τζίντζερ σκόνη
2κ.γλ.πιπέρι Cajun
Αλατοπίπερο
10καρφιά γαρύφαλλο
1κ.γλ.κανέλα
1/2κ.γλ.γλυκάνισος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το αρνί στη γάστρα. Σε ένα μπόλ ανακατέυουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περίχυνουμε με αυτό το αρνάκι μας. Προσθέτουμε 1 ποτήρι γεμάτο νερό και το αφήνουμε σε φούρνο σβηστό με το κάπακι για 1 ωρίτσα να μαριναριστεί ελαφρά. Ψήνουμε στους 220C για 1 ½ ώρα και το σερβίρουμε ζεστό περιχυμένο με τη σαλτσούλα που έχει μείνει στη γάστρα.