Αυγά σε θήκες ντομάτας
2013-07-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4ντομάτες
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
3αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
1/2φλ.κασέρι τριμμένο
4φέτες γαλοπούλα ψιλ/νες
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε μπολ τα αυγά με το κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο, το κασέρι και τη γαλοπούλα. Αφαιρούμε προσεχτικά το καπάκι από τις ντομάτες και τις αδειάζουμε από την ψίχα. Τις γεμίζουμε με το μείγμα αυγού και τις ακουμπάμε σε ταψάκι. Τους «φοράμε» το καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35-40 λεπτά. Τρώγεται ζεστό και κρύο.