Αυγοσαλάτα με λάχανο
2013-06-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.λάχανο ψιλ/νο
Λάδι
Χυμός λεμόνι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
3αυγά βρασμένα και κομμένα στα 6
1/2φλ.μαγιονέζα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ το λάχανο και τον μαιντανό. Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. Το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα να μαλακώσει το λάχανο και να ενωθούν οι γεύσεις. Σερβίρουμε σε ψημένο ψωμάκι.