Αυγοσαλάτα με mascarpone και λάδι τρούφας
2015-10-06- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2-4
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
6/10/15
Αυγοσαλάτα με mascarpone και λάδι τρούφας σερβίρουμε σήμερα. Σαν συνοδευτικό, με φρυγανισμένο ψωμί, σαν γέμιση για sandwich ή όπως αλλιώς προτιμάτε.
Συστατικά
- 3-4 καλοβρασμένα αυγά
- ¼ του φλιτζανιού chives ή το πράσινο μέρος από φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι mascarpone
- 1 ½ κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
- Αλατοπίπερο
- ¼ της κουταλιάς του γλυκού σκόρδο σκόνη
- ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα της επιλογής μας
- ½ κουταλιά της σούπας λάδι τρούφας ή ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψιλοκόβουμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 2
Σερβίρουμε αμέσως σε φρεσκοψημένο ψωμί ή όπως προτιμάμε και διατηρούμε την αυγοσαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.