Αφράτα μπιφτεκάκια με γιαούρτι
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
½ κιλό κιμάς
1 κρεμμύδι τριμμένο
3κ.σ. γιαούρτι
1κ.γλ.σόδα μαγειρική
½ ματσάκι μαιντανός
1κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μπωλ τον κιμά, το κρεμμύδι, τον μαιντανό, το γιαούρι, τη σόδα, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να αφρατέψει. Πλάθομε μπιφτεκάκια στο μέγεθος που προτιμάμε και ψήνουμε σε λαδωμένο ταψάκι στους 200C για 40 λεπτά και από τις 2 πλευρές, αφού προσθέσουμε ελάχιστο νεράκι στο ταψί μας.