Loader

Σάλτσα πίτσας στο πι και φι

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

Λάδι
2φλ.χυμός ντομάτας
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.βασιλικός ξερός
1πρέζα αλάτι
1φύλλο δάφνης
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το βασιλικό. Ρίχνουμε το φύλλο δάφνης και ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό. Σιγοβράζουμε 20 λεπτά και τη χρησιμοποιούμε για πίτσες αλλά και ζυμαρικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *