Σάλτσα πίτσας στο πι και φι
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Λάδι
2φλ.χυμός ντομάτας
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.βασιλικός ξερός
1πρέζα αλάτι
1φύλλο δάφνης
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το βασιλικό. Ρίχνουμε το φύλλο δάφνης και ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό. Σιγοβράζουμε 20 λεπτά και τη χρησιμοποιούμε για πίτσες αλλά και ζυμαρικά.