Loader

Βίδες με σαλάμι αέρος και pizza sauce

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

250γρ.ζυμαρικά βίδες ή άλλο κοντό ζυμαρικό
150γρ.σαλάμι αέρος κομμένο σε κυβάκια
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
12ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2φλ.pizza sauce (βλ.συνταγή στο site μας)
1 ½ φλ.μυζήθρα τριμμένη
½ φλ.χλιαρό νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά 10 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τις πιπεριές να μαλακώσουν λίγο. Ρίχνουμε το σαλάμι και τις ελιές και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το μισό νερό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί 15 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε τα μακαρόνια και το υπόλοιπο νερό και τα βράζουμε όλα μαζί 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τη μυζήθρα,ανακατεύουμε και σερβίρουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *