Βασιλόπιτα με σταφίδες και γλυκό κυδώνι
2013-07-27- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.σταφίδες
500γρ.αλεύρι ή όσο πάρει μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή ζύμη
1φλ.χυμός πορτοκάλι
1φλ.λάδι
1φακελάκι μπέικιν πάουντερ
4κ.σ.γλυκό κουταλιού κυδώνι
250γρ.ζάχαρη
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, αφήνοντας για το τέλος το αλεύρι και τις σταφίδες, με ένα κουτάλι. Μεταφέρουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και πιέζουμε το φλουρί μας να βουλιάξει μέσα στη ζύμη.απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτα. Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με την άχνη. Καλή Χρονιά!!