Γαλοπούλα με φασόλια και λαχανικά
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:20 ω
- Έτοιμο σε: 1:40 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μπούτια γαλοπούλα;
Λάδι
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
20ντοματίνια ολόκληρα
1φλ.αρακάς
1φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1φλ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς
1 ½ φλ.χυμό ντομάτας
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα μαζί νε χλιαρό νερό να τα καλύψει και τηρούμε τις οδηγίες της συσκευής μας. Εναλλακτικά σοτάρουμε τη γαλοπούλα και τα κρεμμύδια μέχρι να πάρει χρώμα η γαλοπούλα και να μαλακώσουν τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε τα λαχανικά, το χυμό ντομάτας, αλατοπίπερο και νερό να τα καλύψει και σιγοβράζουμε 1 ώρα και 20 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκο ζυμωτό ψωμί και πράσινη σαλάτα.