Loader

Γερμανική πατατοσαλάτα με μέλι και μουστάρδα

2014-10-19
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

20/10/14

Γερμανική πατατοσαλάτα με μέλι και μουστάρδα. Ιδανική για ψητά ή βραστά κρέατα και για τις θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα, που όπως ακούγεται θα είναι βαρύς.

Συστατικά

  • 1 μεγάλη πατάτα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό balsamico ή μηλόξιδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα με σιναπόσπορο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε την πατάτα μέχρι να μαλακώσει, την αφήνουμε να κρυώσει και την ξεφλουδίζουμε.Την βάζουμε σε ένα μπολ και την πιέζουμε ελαφρά με το πιρούνι να σπάσει.

Βήμα 2

Διασκορπίζουμε από πάνω το φρέσκο κρεμμύδι και τα αγγουράκια. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, ζεστή ή κρύα, αφού την αφήσουμε τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *