Γιαουρτοντίπ bbq
2015-01-19- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 1 μεγάλο φλιτζάνι
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
19/1/15
Γιαουρτοντίπ bbq για τα nachos, τα πατατάκια μας ή όπου βάλει ο νους σας. Ξέρετε αυτές τις κρύες νύχτες με έργα, χουχουλιασμένοι κάπου στον καναπέ, όλο και κάτι θέλουμε να μασουλάμε. Το κρύο μας ανοίγει την όρεξη και με το φαγητό ζεσταίνουμε περισσότερο τον οργανισμό μας. Γιατί όχι ένα υγιεινό ντιπ, φτιαγμένο από τα χεράκια μας και χωρίς ενοχές για τις επιπλέον θερμίδες.
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
- 4 λιαστές ντομάτες πολύ ψιλοκομμένες
- 1/3 του φλιτζανιού bbq sauce
- ¼ του φλιτζανιού βασιλικός πολύ ψιλοκομμένος
- Αλατοπίπερο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βήμα 2
Το σερβίρουμε αμέσως με κράκερς ή άλλα σνακ της αρεσκείας μας ή το φυλάμε στο ψυγείο, τουλάχιστον 5-6 ημέρες.